Nordica og Extraflame er en av Europas største produsenter av ved og pelletsovner. Fabrikken ligger nær Venezia i Nord Italia, midt i hjertet for Italiensk teknikk og design. Moderne design og teknikk med bruk av spennende materialer, gir ovnene et tidløst ytre og en velprøvd og driftsikker teknikk på innsiden. Vi startet med import av ovner i 2003. og kan tilby et bredt spekter av vedovner og vedfyrte kjøkkenkomfyrer.

Vi leverer vedovner innen følgende kategorier:

Vedkomfyrer

Vedfyrte kjøkkenkomfyrer fra LaNordica passer perfekt på et stort gårdskjøkken, på hytta eller som en del av et utekjøkken. Med sine moderne fyringsegenskaper egner de seg utmerket som varmekilde i tillegg til at man kan lage mat på den.

Vedovner

LaNordica er en av Europas største produsent av vedovner. Det settes kompromissløse krav til kvalitet og alle brennkammer er av solid støpejern.

Vedkomfyrer med vannkappe

Vannbåren varme som varmekilde i gulv eller radiatorer gir en lun og behagelig varme. Våre vedfyrte kjøkkenkomfyrer med vannkappe er en suveren varmekilde som gir varme til både det vannbårne systemet, strålevarme i rommet og kan i tillegg brukes til matlagnig.

Vedovner med vannkappe

Moderne vedovner med vannkappe for tilkobling til et vannbåren system. De varmer rommet de står i samtidig som den jobber mot det vannbårne systemet i huset.

Pelletsovner

Pelletsovner er utviklet for å kunne gi deg en rimelig, effektiv og miljøvennlig varme. Pellets er laget av trevirke fra skogen eller flis og spon fra treindustrien. Selges som oftest i sekker på 16 kg men kan også leveres i storsekk eller i bulk. Våre pelletsovner er helautomatiske og trenger kun påfyll av pellets. En pelletsovn har en liten brenner som mates automatisk med pellets. Pelletsovnen programmeres til den temperaturen du ønsker gjennom døgnet og hele uken, og den vil da automatisk tennes og slukkes etter behov. Pelletsovnen utnytter opp til 90% av energien i pellets og gir dermed optimal komfort kombinert med lave fyringsutgifter.

Terje Holt – Salgsansvarlig vedovner